Högstadiets uppehållsrum

Äntligen är det dags!!!

Tillsammans med elevrådet har vi under höste utsett en workshop för att utforma det “nya” uppehållsrummet. Under våren har även en teckningstävling genomförts där vinnaren skall få göra en lång ljuvlig målning på skåpen i uppehållsrummet – vinnare blev Athene i klass 8. Workshoppen har under de senaste 2 månaderna gjort ett toppenarbete och tagit fram en ritning med kompletternade färgval och vi har äntligen kommit fram till själva utförandet! För detta krävs självklart både händiga och mindre händiga samt även en del sociala föräldrar för en (möjligen fler) trevlig bygg- och samvarostund som kommer att leda till ett underbart uppehållsrum för våra barn. Om ni tycker att denna beskrivning passar in på er hör gärna av er till foraldraforeningen@vasaskolan.net. Återkommer med datum inom kort!